So Crispy Ravintola

Crunchy wings & bites

Käyttöehdot

 Nämä tietosuojaperiaatteet koskevat Ravintola so crispy sivustoa, jota olet käyttämässä. Jos et hyväksy näitä suojaperiaatteita, lopeta sivuston käyttö.

Alle 18-vuotiaat henkilöt eivät voi luovuttaa Ravintola so crispy :lle mitään tietoja ilman vanhempansa tai laillisen holhoojansa suostumusta eivätkä alle 18-vuotiaat henkilöt voi tehdä ostoksia tai muita oikeustoimia tässä sivustossa ilman tällaista suostumusta.

Ravintola so crispy arvostaa sinun yksityisyyttäsi. Sivustomme ei kerää sinua yksilöiviä tai tunnistavia tietoja. Sivustomme käyttää kolmannen osapuolen palvelua keräämään käyttötietoa kävijöistä palvelun parantamiseksi. Tämä sisältää mm. käyttäjän selaimen, käyttäjän palvelulle lähettämät pyynnöt ja käyttäjän IP-osoitteen (85.76.68.2). Sivustolla saattaa esiintyä mainoksia, jotka keräävät vastaavaa käyttötietoa kävijöistä. Emme kerää henkilökohtaisia tietojasi.

Ravintola so crispy voi milloin tahansa myöskin ilman etukäteisilmoitusta muuttaa näitä yksityisyydensuojaa koskevia periaatteita.

Meiltä saa ruokaa juuri silloin kun sinulla on nälkä, jotta sinun ei tarvitsisi miettiä sitä milloin syödä. Joskus arki on niin kiireistä ettei yksinkertaisesti vain ole aikaa kokata tai edes miettiä ruokaa. Oli se sitten tapahtumarikas perhe-elämä tai aikaa vievä ja vaativa työ – silloin kannattaa tilata ruoat kotiin tai konttorille, jotta voit keskittyä olennaiseen. Tilaa lounas toimistolle työporukalla, vietä leffailta kavereiden kanssa hyvän ruoan parissa, nauti romanttinen illallinen tärkeän ihmisen seurassa tai tilaa ruokaa kotiovelle nälän yllättäessä. Voit myös tilata ruoat palvelumme kautta ja noutaa ne vaikka matkalla töistä kotiin – tämä on erittäin suosittua juurikin työmatkalla, jos kotona ei ole mitään syötävää.